Logo van Sengers Hondentraining in Dongen

Wie ben ik?

Mijn naam is Bianca Sengers en woon samen met mijn vriend Marco in Dongen. De wens om een eigen bedrijf te beginnen zit er eigenlijk al van kleins af aan in. Begin dit jaar heb ik dan ook de knoop doorgehakt om na 12 jaar ervaring op gedaan te hebben, voor mezelf te gaan starten. Voor mij is er niks mooiers dan heel de dag lekker bezig zijn met het trainen van hond en baas in de buitenlucht.

Hondenschool in Dongen - Biance Sengers

Mijn trouwe viervoeters

Ik heb zelf 2 labradors Xanthos (10) en Argos (4). Ik loop graag jacht wedstrijden met mijn hondjes. Ik loop onder andere: MAP’s, Workingtesten maar ook Clubdiplomadagen en SJP’s. Xanthos is inmiddels met “pensioen”.

Met Xanthos heb ik in 2015 aan de Nimrod meegedaan, hierbij behaalde we samen een mooie 2de plaats en het felbegeerde AA diploma. Dit was een dag om nooit te vergeten!

Met Argos kom je me nog wel regelmatig tegen op de wedstrijden.

Nimrod 2015

2e plaats

In 2015 een prijs bemachtigd met het behalen van de 2e plaats.

AA Diploma

2e plaats en het felbegeerde AA diploma!

Hoe gaat het eraan toe bij

Sengers Hondentraining

Iedere hond is uniek en daarom zal er tijdens de cursus ook specifiek gekeken worden naar u en uw hond, en aan de hand daarvan gaan we bekijken welke methode voor u en uw hond het beste werkt. Qua halsband adviseer ik de half check halsband. Dit is een normale halsband met een stukje ketting ertussen. Dit is een fijne halsband om de hond te leren dat hij niet mag trekken aan de riem. De halsbanden zijn bij mij te verkrijgen. Dan kan ik ook meteen helpen met het aanmeten van de juiste maat.

Het gebruik van de halsband is geen verplichting tijdens de cursus, ook met andere halsbanden mag u gewoon deelnemen aan de cursus. Natuurlijk werken we ook met een beloning en dit kan zijn een lekker snoepje, een leuk speeltje en natuurlijk ook je stem. Er word les gegeven in groepen van maximaal 8 honden, zodat ik iedereen persoonlijk goed de aandacht kan geven.

Paul
Claassen

Bianca geeft fijne training, is enthousiast en zorgt voor veel variatie in haar training. Zij heeft op de NIMROD gestaan en werd daar op het nippertje 2e. Dus ervaring en kennis genoeg in haar bagage. Milly en ik zijn nu een paar maanden aan het trainen bij Bianca en zij gaat van ons een mooi koppel maken. Kijk nu al weer uit naar de volgende les. Succes Bianca Sengers!

De dinsdag ochtend
jachtgroep!

Sinds 2016 trainen wij samen bij Bianca. Wij hebben Bianca leren kennen als een geduldig en duidelijk persoon die haar (jacht)hondenhart op de juiste plaats heeft. Kleine overwinningen worden groots gevierd, zowel voor de hond, alsook voor het baasje. Opvoedkundige uitdagingen worden direct erkend en geadresseerd zodat de puntjes weer snel op de “i” staan, of dat nu bij de baas of de hond is. Bianca is iemand die wij zeker aanraden voor een gedegen (honden)training!

Thamar
Verbraak

Super gezellige hondenschool, elke week leerzame lessen voor baas & hond. Fay en ik hebben het hier erg naar ons zin 🙂

Interesse in een cursus voor jou en je hond?

Neem eens contact op en samen kijken we wat er mogelijk is!

Menu sluiten